Cum cumpar

Pentru a putea cumpara de pe www.sculemag.ro aveti la dispozitie trei modalitati:
 
Comanda cu un singur click:
Langa fiecare produs apare casuta ^comanda cu un click^ completati casuta cu nr de telefon, adresa de Email daca e cazul puteti sa completati si si casuta cu comentariu si apasati butonul comanda. Si in in scurt timp o sa fiti contactat pentru mai multe detalii si pentru confirmarea comenzii.

a. Comanda online

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista domeniilor de utilizare. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos".

Odata ce ati apasat butonul "Adauga in cos" , acesta va fi adaugat automat la cosul de cumparaturi situat in partea dreapta sus a site-ului .La sfarsitul cumparaturilor selectati butonul "Cos ( MAI MULT ) " , veti fi redirectionat spre pagina "Cosul tau de cumparaturi"  In cazul in care aveti cont, va autentificati cu datele contului dvs. In cazul in care nu aveti cont aveti de completat datele de contact (e-mail, adresa de facturare si/sau livrare, telefon,CNP, ). Ultimul pas pentru finalizarea comenzii online este apasarea butonului "Finalizare".  Dupa ce ati apasat butonul "Finalizare" veti primi pe adresa de email oferita un mesaj de confirmare a comenzii.

b. Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic puteti suna la numarul de telefon afisat in pagina de prezentare a produsului sau in pagina de contact, tinand cont de programul de lucru.
 

Program de lucru:
Luni-Vineri: 9-17
Sambata: 9-13

 

c. Comanda prin e-mail
 
Comanda prin e-mail se face trimiţând toate datele necesare pe adresa de e-mail : numele produselor, codul, culoarea, mărimea (atunci când e cazul), cantitatea, datele personale: nume, prenume, adresă de livrare completă (stradă, număr, bloc, scară, etaj, localitate, cod poştal), adresa de facturare, telefonul, CNP-ul. Vă recomandăm comanda prin email în cazul în care celelalte opţiuni nu vă sunt la îndemână.
Este tot o comandă online, însă ocoleşte folosirea coşului de cumpărături. Puteţi să apelaţi la această metodă dacă vi se pare mai comod, dar dezavantajul este că nu veţi mai putea monitoriza ulterior traseul comenzii. Dacă totuşi optaţi pentru comanda prin e-mail, asiguraţi-vă că ne-aţi comunicat ce produse doriţi şi în ce cantităţi, datele de contact, adresele corecte de facturare şi de livrare şi modalitatea de plată. Noi vă contactăm telefonic pentru confirmarea informaţiilor şi ulterior vom procesa comanda.
Folosiţi pentru comenzi adresa de e-mail: